Suradnja

Kuhinja kao mjesto za razmjenu ideja

22.05.2018.
u 12:33

Da je kuhinja mjesta za razmjenu ideja i pronalaženje inspiracije, pokazao je još jedan Neff cooking session koji je okupio neke od najpoznatijih domaćih stručnjaka iz raznih područja dizajna

Bez obzira radi li se o modi, ljepoti, hrani, uređenju interijeru, arhitekturi, marketinškim kampanjama ili fotografiji, dizajn je u svakodnevnom životu prisutan svuda oko nas. Kreativci, pojedinci koji sudjeluju u oblikovanju našeg svakodnevnog života, ma gdje bili, još jednom su potvrdili kako, pored entuzijazma pri kreiranju gotovo svega što nas okružuje, dijele veliku strast prema kuhanju, eksperimentiranju s hranom i otkrivanju novih okusa u društvu prijatelja.

Ako stručnjacima za dizajn pridodamo domaćina druženja, Neff brand ambasadora i jedno od najpoznatijih imena na hrvatskoj gastro sceni, Ivana Pažanina, jasno je kako je riječ o nezaboravnom druženju s potpisom najstarije svjetske marke kućanskih uređaja.

Uz Pažaninov menu, koji povezuje najbolje od mediteranske kuhinje, kao što su svježe jadranske kozice i tuna te neke od najpoznatijih okusa i mirisa kontinenta, poput jabuke i cimeta te kraljice proljetnih menu-a, jagode, dolazimo do kuhinje iz koje, kombinacijom ova dva smjera, dobivamo ono najbolje iz svake namirnice.

Neka od najpoznatijih domaćih imena iz svijeta mode, uređenja interijera, produkt i grafičkog dizajna  u Neff kuhinji osmišljenoj za razmjenu ideja, pronalaženje inspiracije, pripremu hrane i uživanje u društvu prijatelja, ponovno su pokazala svoju strast prema novim idejama, funkcionalnosti, dizajnu i jednostavnosti upotrebe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije