robinzonski

Kućica od 25 kvadrata skriva se na Murteru i doslovno je raj na zemlji!

27.06.2020.
u 06:48

Ova mala, ali iznimno funkcionalna kuća struju dobiva putem solarnih panela, a voda je kišnica koja se, baš kao nekad, prikuplja u cisterni

Odmor u netaknutoj prirodi, daleko od užurbane svakodnevice, u robinzonskom stilu i na ekološki način. Sve to pronašli smo na otoku Murteru, u kućici imena Magda koja je okružena stoljetnim maslinama i borovima, na imanju od 2500 metara kvadratnih.

Riječ je o samoodrživoj kućici koja, u samo 25 kvadrata nudi iskonski povratak prirodi. Jedini zvukovi koji do tamo dopiru su šum morskih valova, cvrkut ptica i cvrčci.

Ova mala, ali iznimno funkcionalna kuća struju dobiva putem solarnih panela, a voda je kišnica koja se, baš kao nekad, prikuplja u cisterni.

Kućica koja je ponos vlasnika već 17 godina nedavno je doživjela renovaciju i sad izgleda baš poput kućice iz kakve bajke.

1/12

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu.

Komentara 5

JA
jadnatikoza
14:31 28.06.2020.

A ja mislio da se radi o onoj ilegalnoj kući Branke Jurićev Martinčev, bivše HDZove gradonačelnice Vodica koja je na nenaseljenom otoku Zmajanu podigla vilu sa bazenom iako jegradnja zabranjena. U Večernjem o tome niti riječ ali me čudi zašto lokalno stanovništvo šuti!

SC
Serious_Callers_Only
23:43 27.06.2020.

A koliko je raj na zemlji daleko od doktora?

LI
LIBVRN
23:33 27.06.2020.

Još jedan raj na otoku Murteru kao prijedlog 👍 Utipkajte u tražilicu Robinzonska kuća Ljubica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije