novi living

Kuća sa staklenim krovom i pogledom koji hipnotizira samo je jedan od interijera u koje vas vodimo

04.06.2021.
u 06:55

Uz ovaj broj, koji vas sutra čeka na kisocima u paketu s Večernjim listom, imamo za vas i super dar - ekološku platnenu vrećicu!

Prva subota u mjesecu već je tradicionalno rezervirana za novi broj magazina Living, a ovaj lipanjski, prava je poslastica za sve ljubitelje lijepih interijera, uređenje doma, vrta, balkona... I ne samo to, uz ovaj broj, koji vas sutra čeka na kisocima u paketu s Večernjim listom, imamo za vas i super dar - ekološku platnenu vrećicu!

A kad smo kod ekologije valja spomenuti i zvijezdu broja, energetski neovisnu ljepoticu, kuću s pogledom na dolinu rijeke Krke, fantastičnim eksterijerom i neočekivanim detaljem - staklenim krovom.

Ništa manje fantastičan nije ni stan dizajnerice interijera u koji vas vodimo u kojem su fantastično spojeni moderni i vintage komadi. Ako pak imate mali stan i tragate za inspiracijom, zagrebačko potkrovlje moglo bi vas nadahnuti brojnim genijalnim rješenjima.

Ipak, lipanj je mjesec kad najviše vremena provodimo vani, a domaći brend Prostoria ima najljepšu outdoor kolekciju. Najbolja stvar? Kad prođe ljeto taj namještaj možete koristiti i u interijeru! Osim namještajem, vanjski prostor uređujemo i brojnim detaljima, a ultimativni hit sezone svakako su viseće ležaljke - izabrali smo najljepše, a super je stvar što su odlično rješenje i za male balkone.

Ako volite ručni rad, jako će vas razveseliti eksluzivni intervju s Mariom O'Brian, kreativnom voditeljicom u Ikei koja stoji iza genijalne dizajnerske kolekcije prepune ručno rađenih komada, a koja u lipnju dolazi i u zagrebačku Ikeu.

Za balkone su super rješenje i petunije, omiljene cvjetnice koje cvatu sve do jeseni. Donosimo vam veliki vodič za njihov uzgoj i puno cvjetnih latica.

S obzirom da je sezona mnogih voćnih i povrtnih vrsta u receptima vam donosimo sjajne prijedloge za jela od sezonskih namirnica. Niskokalorična jela za prste polizati!

Ovo je samo kratki pregled svih divota koje vas sutra čekaju u novom broju Livinga, s veseljem vam zakazujemo druženje u subotnju jutarnju kavu i čekamo vaše dojmove!

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije