SA STILOM

Divan dom kojim vladaju profinjenost i dobar ukus

kuća amerika
Foto: Promo fotografije
1/21
05.10.2016.
u 11:00

Kuća u blizini Los Angelesa okružena je šumom te svojim interijerom kao i eskterijerom u potpunosti se uklapa u prirodni okoliš

Dom nedaleko od Los Angelesa smješten je u šumi i u potpunosti je uronjen u prirodni okoliš izborom materijala i uređenja. Drvena fasada upotpunjena aluminijem izvana, a namještaj od prirodnog drveta te topli zemljani tonovi unutra posve su uklopljeni u sredinu u kojoj se nalaze.

Kuća se sastoji od dva objekta povezana hodnikom – manji objekt je prizemni i sastoji se od dnevne zone te garaže u podrumu, a veći objekt je katnica u kojoj se nalaze tri spavaće sobe i pripadajuće im kupaonice te radna soba i mini teretana.

Foto: Promo fotografije

Dnevna zona prozračan je i ugodan prostor s vrlo malo namještaja i tek ponekim detaljem, mahom u plavoj boji koja pojačava smirujući dojam što ga ostavljaju jednostavni, elegantni komadi garniture za blagovanje i za sjedenje te kuhinjskih elemenata.

Zbog uspostavljanja komunikacije s okolišem, ugrađeni su veliki otvori kroz koje se pruža prekrasan pogled na šumu i prirodu. Iz kuhinje se izlazi na malu terasu na koju je smeštena garnutira od ratana.

Foto: Promo fotografije

I ostatak kuće opremljen je decentno, s neupadljivim namještajem koji, iako moderan, uvelike se oslanja na klasiku.To potvrđuju i podne obloga u svim prostorjima - osim keramike, dominiraa hrastov parket, koji načinom slaganja asocira na drveni seljački pod. To je bila želja vlasnika – da njihov dom bude suvremen, ali ne i ekstravagantan te da je njegova unutrašnjost u skladu s okolišem.

Foto: Promo fotografije

>>Za poželjeti: elegantan dvoetažni stan ispunjen bojama i svjetlošću

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije