PRIPREMITE SE

Kreativne ideje za uređenje dječje sobe iz Lesnine

Foto: Promo
1/6
19.08.2016.
u 13:25

Prije početka školske godine uljepšajte životni prostor svoga djeteta novih komadima namještaja, detaljima i posteljinom

Jedan od najvažnijih elemenata u odrastanju svakog djeteta predstavlja i životni prostor u kome ono provodi vrijeme. Roditelji se često odlučuju da prostor u kojem borave djeca opreme tako da se najmlađima omogući inspirativan prostor u kojem će željeti provesti što više vremena i koji će poticati njihovu maštu i kreativnost.

Bitno je da taj prostor odgovara njihovim godinama i potrebama, ali i da oslikava djetetovu karakter na što bolji način, i zadovoljava svu njegovu znatiželju.

Foto: Promo
Soba za mlade Trend, akcijska cijena 2999 kn (umjesto 3499 kn)

Jedinstveni koncept Lesnine XXL pruža nam priliku da na jednom mjestu pronađemo sve što je potrebno za opremanje dječje sobe: krevete, krevete na kat, ormare, komode, police za knjige, radne stolove, stolice, tepihe, zavjese, svjetiljke, prekrivače i posteljine. Maštovita i praktična rješenja iz Lesnine učinit će dječju sobu posebnom, a njenog malog vlasnika potaknuti na stalno istraživanje i razvijanje kreativnosti.

Foto: Promo
Vesela dječja posteljina dimenzija 60x80-140x200 cm, 299 kn

Lesnina XXXL u sklopu programa za povratak u školu nudi gotove dječje sobe i one koje se izrađuju po narudžbi, u širokoj paleti boja, modernog dizajna i visoke kvalitete te mnoštvo dekorativnih noviteta i ideja za uređenje soba ili radnog prostora.

>>Uređenje dječjih soba: dajte mašti na volju i ne štedite na bojama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije