Mašta radi svašta

Kolekcija namještaja s kojom igra nema granica

nodric design lab
Foto: Nordic Design Lab
1/6
10.07.2014.
u 13:00

Revolucija je u tome što sami možete odlučiti koji komad namještaja želite izraditi

Joints ili zglobovi ime je nove kolekcije namještaja Nordic Design Laba koji se ispraksirao u izradi jednostavnih i elegantnih komada koji svojim maštovitim dizajnom vesele kupce.

Naravno, uvijek možete otići u IKEA-u i kupiti komad namještaja koji je izdizajniran do zadnjeg vijka, no postoji nešto ispunjavajuće i zabavno u tome kad od raznih dijelova možete napraviti vlastiti komad tvrde u studiju.

Foto: Nordic Design Lab

Sve što morate napraviti je otvoriti kutiju u kojoj dijelovi dolaze, pročitati uputstva, uzeti alat i odlučiti što želite napraviti.

Svaki paket sadrži 22 bakrena spoja, matice, drvene prečke i vodič kroz najpopularnije komade namještaja.

Možete napraviti što god zamislite stolove, lampe, vješalice ili nešto sasvim treće!

>>Ovo revolucionarni dizajnerski komad 20. stoljeća!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije