uređenje doma

Koju ulogu ima rasvjeta u uređenju interijera?

Lesnina
13.09.2022.
u 06:00

Novi i raznoliki izbor rasvjete u Lesnina trgovinama i na webshopu odgovara različitim stilovima uređenja doma

Iako nam rasvjeta možda nije prva pomisao pri uređenju doma, neophodno joj je posvetiti određeno vrijeme jer izbor rasvjete vrlo bitan faktor u postizanju željene atmosfere prostora. Bilo da vas čeka kompletno postavljanje osvjetljenja ili ste samo željni sitnih promjena u svojem interijeru, novi Lesnina katalog donosi mnoštvo zanimljivih opcija rasvjete za uljepšavanje svakog kutka doma. Osim toga, novi i raznoliki izbor rasvjete u Lesnina trgovinama i na webshopu odgovara različitim stilovima uređenja doma.

Foto: Lesnina

Viseće, podne ili stropne LED svjetiljke idealan su izbor za one modernije interijere dok su svjetiljke s elementima drva točka na „i“ prostorima s industrijskim dizajnom. Mogućnost podešavanja jačine svjetlosti pomoći će u kreiranju savršene atmosfere i stvaranju nove dimenzije prostora.

Foto: Lesnina

Kako opremiti dom raskošnom, ali i funkcionalnom rasvjetom?

Osvjetljavanje prostora osim što mora biti estetski atraktivno, mora biti i funkcionalno. Kada je riječ o funkcionalnosti, tada je pametna rasvjeta pravi izbor. Lakoća upravljanja, memorijska funkcija, izmjenjivanje boje ili temperature boje samo su neke od benefita kod biranja pametne rasvjete za vaš životni prostor.

Foto: Lesnina

Posebno su zanimljive svjetiljke koje kombiniraju metal i samu žarulju. Nekoć bi pomislili da nešto nedostaje takvom tipu svjetiljka, a danas ih uvrštavamo u  jedno od najpopularnijih rješenja rasvjete koje svaki interijer čine upečatljivim. Njihov jednostavan dizajn savršeno se uklapa u razne prostore stoga su izvrstan izbor za one koji svoj dom žele osvježiti novitetom. 

Foto: Lesnina

Kako bi vaš interijer zablistao u najboljem izdanju Lesnina XXXL pripremila je veliki izbor svjetiljka u svim svojim trgovinama i na webshopu. Do 30.9.2022. u tijeku su i popusti, do 40% na različite oblike unutarnje rasvjete.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije