novo na tržištu

Kocostar - maske u kriškama konačno stigle u Hrvatsku

31.05.2019.
u 09:58

Maske u kriškama – najposebnija su linija maski Kocostar koje dolaze u zabavnim kriškama voća i povrća te latica cvijeća

Tvrtka Cosmex In predstavila je brend Kocostar, najglobalniji korejski brend maski za njegu lica i tijela. Osim u svjetskim drogerijskim lancima i luksuznim robnim kućama, Kocostar maske za njegu lica i tijela od sada se mogu kupiti i u Hrvatskoj, u svim poslovnicama vodećeg drogerijskog lanca dm - drogerie markt te u bolje opskrbljenim ljekarnama.

Ime brenda Kocostar inače je kratica za KOREAN COSMETIC STAR, a obožavateljice korejske kozmetike, koja je u posljednjih nekoliko godina zaludila svijet, već jako dobro znaju da je riječ o najkreativnijem i najinovativnijem brendu maski u suvremenoj beauty industriji. Kocostar maske namijenjene su njezi od glave do pete, pa u ovom asortimanu možete pronaći baš sve što vam treba za lijepu i njegovanu kožu, svilenkasto sjajnu kosu i nahranjene i čvrste nokte.

Maske u kriškama – najposebnija su linija maski Kocostar koje dolaze u zabavnim kriškama voća i povrća te latica cvijeća. Pored toga u asortimanu se nalaze i hidrogelne maske za usne, maske za kosu u kapi prilagođene svim dužinama kose, te maske za njegu ruku i stopala. Posebno se ističe iznimno učinkovit piling za stopala u čarapama. Kocostar nudi cijenom pristupačne, a opet visoko efektivne maske profesionalne kvalitete, super jednostavne za korištenje u udobnosti vlastitog doma.

 

Iznimna mi je čast predstaviti Kocostar, Korean Cosmetic Star, najglobalnijniji korejski brand maski za njegu kože, kose i noktiju. Svjedočimo popularizaciji korean beauty trenda zbog čega upravo korejski proizvodi mnogima postaju prvi izbor u njezi kože. Brand Kocostar ne vrši testiranje na životinjama te koristi isključivo prirodne sastojke, kao primjerice aktivne sastojke iz fermentirane soje, bambusa, ginsenga te raznog voća i povrća kazala je tijekom uvodnog govora direktorica tvrtke Cosmex In, Senka Zavišić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije