Promocija

Knjiga Mirjane Mikulec za uređenje podstanarskog doma

Darko Mihalić
30.01.2019.
u 10:36

Knjiga donosi brojne primjere stanova, vila i apartmana koje potpisuje arhitektonski studio Mirjane Mikulec, ali i druge inovativne primjere interijera koji mogu biti odličan izvor inspiracije

Svestrana dizajnerica interijera Mirjana Mikulec održala je promociju nove knjige „Privremeni dom“ posvećene uređenju stanova za dnevni ili pak dugoročni najam, kao i apartmana te luksuznih vila.

Foto: Darko Mihalić

U prostoru Tisak media centra okupili su se Mirjanini prijatelji i ljubitelji interijera, kako bi saznali sve nove trendove kako ove specifične objekte načinom uređenja učiniti atraktivnima i unijeti u njih osjećaj topline doma. Upravo nedostatak topline i udobnosti u stanovima koji nisu naš životni prostor, već povremene stanice, kao i porast popularnosti stanova za jednokratni najam bili su glavna motivacija Mirjani Mikulec da počne pisati svoju 12. knjigu.

Mislim da svi znaju iz vlastitog iskustva koliko je važno u takvim prostorima, bez obzira bili oni opremljeni povoljnim ili skupocjenim materijalima, namještajem i detaljima, postići udobnu atmosferu i učiniti ga atraktivnim. Ljepota interijera pomaže nam da ga vrlo brzo osjetimo nekako svojim i opustimo se kao da smo doma. Planiranjem i pametnim rješenjima možemo sve to stvoriti i učiniti ih jedinstvenim mjestima, objašnjava poznata dizajnerica interijera.

Knjiga donosi brojne primjere stanova, vila i apartmana koje potpisuje arhitektonski studio Mirjane Mikulec, ali i druge inovativne primjere interijera koji mogu biti odličan izvor inspiracije. Ujedno, knjiga će biti od pomoći svima, bez obzira na budžet kojim raspolažu, a spremaju se na djelomično ili kompletno uređenje prostora.

Foto: Darko Mihalić

Čitatelje koji se i sami spremaju na ovakav pothvat razveselit će i kuponi u sklopu knjige za popust za rasvjetu, dizajnerske komade namještaja, namještaj po mjeri i drugo.

„Privremeni dom“ očekuje vas na prodajnim mjestima Tiska, iNovina, Hrvatske pošte po cijeni od 39,90 kn.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije