Balans

Klupa s dvije noge savršeno je stabilna

klupa
Foto: Promo fotografije
1/5
12.11.2018.
u 12:59

Nizozemska dizajnerica Izabela Boloz predstavila je drvenu klupu koja ima samo dvije noge, a koristiti se može samo kad je prislonite na zid.

"Leaning Bench rezultat je mog istraživanja ravnoteže i estetskog minimalizma kod namještaja", objasnila je dizajnerica.

Foto: Promo fotografije

Iako se uglavnom bavi dizajniranjem instalacija za javne prostore, Izabela je ovog puta osmilila klupu koja osim što će se dobro uklopiti u galerije, hotele ili hodnike može postati dio svakog doma.

"Mislim da je savršena za meditaciju u vrtu ili na terasi", dodala je.

Foto: Promo fotografije

Prednje noge lagano su zakrivljene prema gore te postaju dio naslona, a klupa je. kad je naslonjena na zid, iznimno stabilna.

Dno nogu ima gumenu podstavu koja sprječava klizanje, a dostupna je u dvije boje.

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZO
zoom
13:32 10.06.2014.

iznimno je stabilna ako ćeš na njoj sjediti nepomično i disati vrlo polako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije