KAKVA IDEJA

Cijev za vodu - kućište za stolni sat

sat
Foto: Andrea Bellotto
1/4
26.09.2014.
u 14:29

Autor ovih neobičnih satova tvrdi kako rijetko primjećujemo neobične oblike koji nas svakodnevno okružuju

Stolni satovi Belloto pokazuju svu jednostavnost industrijskog dizajna. Naime, talijanski dizajner Andrea Bellotto uvidio je šansu za sat od dijela plastične cijevi čime je sat postao više samo od svog pročelja koji pokazuje točno vrijeme. Uzeo je zakrivljeni dio plastike koji povezuje dvije cijevi u njega instalirao satni mehanizam.

Foto: Andrea Bellotto

- Nekad ne shvaćamo kako predmeti prisutni u našoj svakodnevnici skrivaju nevjerojatne oblike - poručio je autor.

Posljednja verzija sata je od keramike i lijepog je sjaja kako bi se finalni dojam poboljšao, a sam sat je brenda Seiko. Dostupan je u porculansko bijeloj, borovničko plavoj, zemljano crnoj i maslinasto zelenoj boji.

>>Ležaljka za hedoniste izrađena od 700 komadića oraha

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije