SUSTAV GEBERIT SIGMA40

Kako se na jednostavan način riješiti neugodnih mirisa u toaletu

geberit sigma 40
Foto: Promo
1/6
24.06.2016.
u 10:49

Izađite iz WC-a bez ostavljanja tragova i to zahvaljujući tipki za aktiviranje ispiranja koja je dio Geberitova DuoFresh sustava

Čak 92 % ljudi u jednom je istraživanju izjavilo kako mirisi utječu na njihovo raspoloženje. To je dovoljan razlog da se pobrinemo da onaj tko koristi WC nakon druge osobe ne izvuče deblji kraj.

Nape za odvod neugodnih mirisa uobičajena su značajka modernih kuhinja. Međutim, mnogi korisnici nisu svjesni da je to također moguće u kupaonicama. Geberit nudi mogućnost opremanja zahoda s učinkovitom jedinicom koja odvodi neugodne mirise na samom izvoru. Planira li se i ugradi na vrijeme, ova dodatna pogodnost nije skupa. Korisnici bi stoga trebali upitati svog vodoinstalatera o svim značajnim funkcijama.

Foto: Promo

Geberit Sigma40, tipka za aktiviranje ispiranja integralni je dio DuoFresh sustava. Za zamjenu filtera ili dodavanje kocke za dezinfekciju dovoljno je jednostavno otvaranje Sigme40, pa je tako olakšan pristup u unutarnji mehanizam DuoFresh sustava. Atraktivna tipka Sigma40 dostupna je u staklu i plastici.

Foto: Promo

>>Dobro se informirajte prije odabira sustava za ispiranje

Komentara 1

OK
okvarbudovič
20:31 24.06.2016.

sta fali prirodnim mirisima iz šekreta.sto je prirodno nek bude prirodno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije