SAMO ZA NJEGA

Kako do muževne spavaće sobe?

Shutterstock
04.07.2017.
u 08:01

Bez obzira jeste li minimalist ili volite detalje u svom domu, postoje određeni elementi koji osiguravaju muževnost spavaćim sobama

Donosimo vam savjete uz pomoć kojih možete stvoriti pravu oazu sna i opuštanja, bez žrtvovanja svoje muške strane. Cvjetićima ulaz zabranjen!

Ultramoderna kombinacija crne, žute i sive boje osigurat će dojam razigranog muškarca koji se ne boji upotrijebiti boju, ali zna da je manje – više. Žute boje može biti u naznakama ili akcentima.

Foto: screenshot/facebook

Uz minimalistički dekor skandinavskog tipa sjajno se slaže podna svjetiljka koja neodoljivo podsjeća na scensku rasvjetu. Osigurava muževan štih! Crno-bijela kombinacija doprinjet će suvremenom izgledu, a ovu kombinaciju možete utopliti biljkama i elementima koji sadrže boje drva.

Foto: screenshot/facebook

Na dobrom, klasičnom kožnom naslonjaču ili stolcu ni umjetno krzno neće izgledati preženstveno.

Foto: screenshot/facebook

Dojam namjerno nedovršenog zida, zgužvan, neuredan tepih i nedostatak komode za odlaganje odjeće sve su elementi anti-stila. Dakakao, to je stil sam po sebi. Pametno odabrani kovčezi s tkaninom dubliraju kao ormarić za odjeću, a stilski pogađaju u sridu.

Foto: screenshot/facebook

Za moderan izgled tepih nemojte centrirati nego ga postavite na rub kreveta.

Krevet koji ima "nogice" osigurat će osjećaj prozračnosti, preglednosti i lakoće. Samim time, održavanje spavaće sobe čistom znatno je lakše. Veliki, impresivni komadi umjetnina naglasit će visinu zidova, a kobaltno plava boja dat će muževan kolorit sobi.

Foto: screenshot/facebook

Mornarske pruge donijet će osvježenje ovih vrućih ljetnih dana i obojiti "djevičansko bijeli" prostor spavaće sobe. Utoplite prostor stolcem u tamnoj boji drva.

Foto: screenshot/facebook

Uzglavlje kreveta izrađeno od paleta odlika je industrijskog stila, a s njim se sjajno slaže plava boja. Svoju zabavnu stranu iskažite izradom viseće police za kućno bilje! Naslonjač duboke, tamnoplave boje "usidrit" će prostoriju i dati joj muževan dojam.

Foto: screenshot/facebook

Zavirite u našu foto-galeriju po još muževne inspiracije:

1/14

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije