dizajnerski potpis

Moderan stan u kojem dominiraju velike staklene stijene i raskošna plava sofa

Foto: BoConcept
1/6
12.03.2024.
u 11:00

Zasnovan na plavo-sivoj i toploj paleti boja, izgled nudi finu ravnotežu između stila, udobnosti i individualnosti

Moderan, individualan i topao, baš to bile su želje vlasnica kad su krenule dizajnirati svoj novi, potpuno prazan singapurski stan uz pomoć dizajnera interijera iz BoConcepta.

Foto: BoConcept

Pretvaranje praznog stana u dom može izgledati zastrašujuće. No, kad su vlasnici morali od nule opremiti svoj novi stan u Singapuru, to se brzo pretvorilo u pravo zadovoljstvo.

Foto: BoConcept

Uz pomoć lokalnog dizajnera interijera Rou Yinga, osmislili su prostor koji zadovoljava sve gore nevedene uvjete. 

Foto: BoConcept

Potpomognut dobrim ukusom kupaca, Rou Ying pomogao je stvoriti interijer bogat vizualnom ravnotežom i skladom. Zasnovan na plavo-sivoj i toploj paleti boja, izgled nudi finu ravnotežu između stila, udobnosti i individualnosti.

Foto: BoConcept

Bila su potrebna samo četiri dana da se prazan prostor pretvori u genijalan dom.

Foto: BoConcept

Foto: BoConcept

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije