akcija

JYSK daje slobodan dan roditeljima prvašića

Jysk
30.08.2019.
u 11:01

S obzirom na to da je prvi dan škole jedan od najvažnijih dana u životu svakog prvašića JYSK se ovom odlukom pobrinuo da svi zaposlenici mogu biti prisutni uz svoju djecu kako bi prošao u pozitivnom i ugodnom okruženj

Međunarodni maloprodajni lanac JYSK će ove godine, svim zaposlenicima kojima dijete kreće u prvi razred osnovne škole, dati slobodan radni dan u ponedjeljak 9. rujna, na prvi dan nove školske godine, kako bi osobno ispratili svoje prvašiće u školu.

Foto: Jysk

S obzirom na to da je prvi dan škole jedan od najvažnijih dana u životu svakog prvašića JYSK se ovom odlukom pobrinuo da svi zaposlenici mogu biti prisutni uz svoju djecu kako bi prošao u pozitivnom i ugodnom okruženju.

Prvi dan škole jedan je od najvažnijih događaja svakom djetetu, a potpora roditelja je bitna kako bi s njima podijelili te trenutke i zajedno zakoračili u novo životno razdoblje. Svim našim zaposlenicima čije dijete kreće u prvi razred darujemo slobodan dan, i sretni smo što im to možemo omogućiti  izjavila je voditeljica ljudskih resursa Jadranka Čulo Petrovčić.

Foto: Jysk

Slobodan dan za roditelje kojima mališani prvi put polaze u školu JYSK uvodi prvi puta i još je jedna od pogodnosti za JYSK zaposlenike.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije