Gastro priča
Povratak na članak

Jednostavna, a iznimno profinjena jela s potpsiom chefa Darija Bionde iz zagrebačke MM kantine

Spektakularni vinski podrum koji je godinama ugošćavao samo odabrane goste otvorio je svoja vrata javnosti. U njemu sada živo kuca srce najnovijeg zagrebačkog „it“ mjesta, restorana koji ugošćuje ljubitelje fantastičnih gastronomskih iskustava

Komentari 0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.