mini makeover

Jedna tapeta - velika promjena, a ovi uzorci i motivi su najpopularniji

retro tapete
Thinkstock
19.07.2021.
u 13:12

Tapete sve češće viđamo i u kuhinjama i kupaonicama, a ako se odlučite za tu varijantu birajte one s vodootpornim svojstvima

Tapete su vječni prijepor u uređenju interijera - neki ih obožavaju, drugi od njih zaziru, ali posljednjih godina, prije svega zahvaljujući tehnologiji, tapete su idealne za brzi mini makeover doma. Najčešće izbor pada na tapete koje se protežu preko cijelog zida, moćnih motiva, a na listi najpopularnijih oni su iz prirode koji vjerno dočaravaju krajolik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Tomić (@ivygracee)

Tapete su jako popularan izbor i za dječje sobe gdje izbor pada na veselije uzorke i boje, a što se tiče skidanja, ne morate brinuti, ove nove generacije lako se postavljaju i još lakše skidaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HiNT (@hint_dizajn)

U spavaćim sobama tapete su također izbor za jedan zid, najčešće onaj iznad uzglavlja kreveta, a za spavaću sobu dizajneri preporučuju smirenije boje i uzorke koji djeluju opuštajuće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HiNT (@hint_dizajn)

Najjednostavniji način za transformaciju hodnika također je tapeta koja će mračni i dosadni prostor učiniti privlačnijim.

Foto: screenshot/facebook

Tapete sve češće viđamo i u kuhinjama i kupaonicama, a ako se odlučite za tu varijantu birajte one s vodootpornim svojstvima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije