Dežman bar

Jedna od najljepših zagrebačkih terasa ima odličan recept za opuštanje

14.06.2018.
u 10:15

Odlični kokteli po mjeri, buzz živahnog razgovora oko vas, ljetni povjetarac… Može li bolje? Pa čini se da može jer od sljedećeg ponedjeljka, 18. lipnja 2018., u Dežman Mini baru kreće novi ljetni program Dežman Tanqueray Garden

Sigurno ćete se složiti da je šetnja Dežmanovim prolazom posebno privlačna ljeti. Energija koja ovdje vlada jamačno će vas inspirirati da se zaustavite na jednoj od ljetnih terasa, među kojima popularnošću u afterwork satima predvode terase Dežman bara i Dežman Mini bara.

Odlični kokteli po mjeri, buzz živahnog razgovora oko vas, ljetni povjetarac… Može li bolje? Pa čini se da može jer od sljedećeg ponedjeljka, 18. lipnja 2018., u Dežman Mini baru kreće novi ljetni program Dežman Tanqueray Garden. Održavat će se svakog ponedjeljka do 10. rujna (izuzev onih ponedjeljaka koji padaju na državni praznik ili dana kada je bar zatvoren zbog godišnjeg odmora – 25. lipnja te 6. i 13. kolovoza).

Afterwork atmosferu opuštenog druženja dodatno će upotpuniti dva specijalna koktela kreirana samo za ovu priliku. Pop up event začinit će DJ, a uz trajanje od 18 do 24 sata nema šanse da kažete da niste stigli. I ne zaboravite koju fotku ostaviti na društvenim mrežama uz službene hashtagove #dezmantanqueraygarden #tanquerayten.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije