moderno i povoljno

Jedna kuhinja na tri načina: Fronte od bambusa daju poseban karakter

IKEA
20.08.2023.
u 07:00

Prirodni materijali doprinose toplom ugođaju, a detalji od savijenog drva dašak su skandinavskog stila

Tragate li za idejama za uređenje kuhinje evo sjajnih rješenja - jedna kuhinja na tri načina. Ono što je zajedničko svakom od ova ri scenarija svakako je baza, odnosno fronte izrađene od bambusa – održivog i izdržljivog prirodnog materijala koji brzo raste. Osim toga, tu je i cijena, ovo je jedna od kuhinja iz Ikeinog asortimana koju možete sami slagati, ovisno o prostoru, ali i budžetu.

Foto: IKEA

Na kuhinju se nastvalja i blagovaonski set od istog materijala i u istom tonu koji će kuhinji datitopao i živopisan ugođaj. Osim od bambusa, set je izrađen i od konopa – što nije samo elegantan dodatak kuhinji, nego i održivi izbor.

Foto: IKEA

Prirodni materijali doprinose toplom ugođaju, a detalji od savijenog drva dašak su skandinavskog stila.

Foto: IKEA

Ideje za skadištenje su originalne s ciljem maksimalne iskoristivosti prostora, a sjajna ideja su ladice za skaldištenje posuđa koje omogućuju przi pregled. Umetci za pribor za jelo pomoći će s organizacijom ladica i savršeno se uklopiti uz fronte od bambusa. Kombinirajte ih s LED rasvjetnim trakama koje osim funkcionalne imaju i dekorativnu ulogu.

Foto: IKEA

Uz smočnicu koja se izvlači možete sve organizirati i lako pronaći. Lakše je isplanirati što skuhati kad imate potpuni pregled svih dostupnih sastojaka – a tako ćete i bacati manje hrane.

Foto: IKEA

Napa je skrivena iza elegantnih vrata elementa. Uz jasne linije i usklađene boje, napa može biti jednako vizualno umirujuća i elegantna kao i ostatak kuhinje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije