uređenje apartmana

Jedinstvena rješenja za savršeno uređene interijere i eksterijere

Foto: Tepih centar
1/21
07.03.2020.
u 07:00

Kako je najnoviji trend u turizmu održivi razvoj, a suvremeni turisti su sve pažljiviji i osjetljiviji prema očuvanju okoline, iz Tepih centra iznajmljivačima preporučuju da materijalima i proizvodima podižu ekološku svijest i tako zadovoljavaju ekološke standarde

Ljetna turistička sezona bit će izazovna u svakom pogledu, a kako bi pojačali efekt uspješnosti mnogi iznajmljivači već sad planiraju opremanje smještajnih jedinica.

Foto: Tepih centar

Vizualni dojam prostora prezentiranog na popularnim internetskim platformama koje okupljaju iznajmljivače, prvi je korak privlačenja gostiju dok je njihovo krajnje zadovoljstvo često kombinacija kvalitete objekta, čistoće i uređenosti.

Foto: Tepih centar

Osigurati kvalitetan smještaj, kao jedne od najvažnijih karika za zadovoljstvo gostiju, često nije lak zadatak jer turisti su danas sve zahtjevniji, a u opremanju interijera i eksterijera svake je godine mnoštvo noviteta.

Foto: Tepih centar

Od najistaknutijih potpisnika prostornog uređenja brojnih hotela, apartmana i drugih smještajnih kapaciteta su stručnjaci iz Tepih centra. Raspolažu širokom ponudom podnih obloga, tepiha, tapisona i detalja poput zavjesa te ostalih dekorativnih elemenata koji će zadovoljiti različite stilove i ukuse te dugi niz godina pružati visoku funkcionalnost, trajnost i lakoću održavanja.

Foto: Tepih centar

Kako je najnoviji trend u turizmu održivi razvoj, a suvremeni turisti su sve pažljiviji i osjetljiviji prema očuvanju okoliša, oni iznajmljivačima preporučuju da materijalima i proizvodima podižu ekološku svijest i tako zadovoljavaju ekološke standarde jer će tako i korisnik biti zadovoljniji.

1/21

U našem asortimanu RE COVER green je najprihvatljivija podna obloga, koja je ujedno i antibakterijska te zadovoljava norme i standarde potvrđene najpriznatijim certifikatima. Ova kombinacija kvalitete, estetike i ekologije nudi jedinstvena i vrhunska rješenja u opremanju prostora - objasnio je Goran Fric, direktor Tepih centra.

 

Foto: Tepih centar

Osim raznovrsnih i fleksibilnih podnih obloga od ekološki prihvatljivih materijala, tapisona izrađeni od prirodnih materijala najčešće spojenih na podlogu od jute ili pamuka pravi su omjer cijene i kvalitete s kojom sigurno nećete pogriješiti, a vizualno će oplemeniti svaki interijer.

Foto: Tepih centar

S druge strane, tepisi ručne izrade svakako su najvrjednija i najkvalitetnija opcija - trajno rješenje koje samo sebe isplaćuje. Rukom čvorani ili tkani od prirodnih materijala - vune, svile ili pamuka - iznimno lako se održavaju i, posebice oni vuneni, s godinama će izgledati sve bolje.

Foto: Tepih centar

Izborom različitih boja, dezena i vlakana tepiha svaki prostor može se učiniti vedrim, prozračnim i atraktivnim, dok su za stilsku nadopunu objekata za najam zavjese ključni detalj.

Foto: Tepih centar

Zavjese koje su bojom i dezenom prilagođene namještaju i drugim dodacima u interijeru prava su točka na 'i' svakog kvalitetno uređenog objekta. Kako korisnike i materijale interijera štite od UV zračenja danas je teško zamisliti smještajnu jedinicu u kojem ne bi našle svoje mjesto pod suncem. Osim toga, funkcionalni komadi poput zanimljivih otirača s logom, ručnika, jastuka i posteljine svakom će prostoru dodati osjećaj topline doma.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije