trendovi

Jedan jedini komad koji vam treba ove jeseni u domu

Foto: IKEA
1/6
24.08.2020.
u 06:46

Ako volite jednostavne, minimalističke ili pak vintage interijere, ne morate se bojati da ćete pokvariti svoj stan krznenim detaljima. Naprotiv!

Krzno (umjetno!) nije samo toplo i ugodno nego izgleda profinjeno i pridonosi udobnoj atmosferi u prostoru. Pogodno je za uređenje doma u jesen i zimu, a ove godine doslovno je sveprisutno.

Foto: Danijel Berković/PIXSELL

Najpopularnije je pokrivanje stolica, kreveta ili kauča komadom krzna, a meke krznene deke mogu vam držati noge toplima. Krzno možete postaviti i na stol kao stolnjak ili samo traku – izgleda odlično i sjajna je ideja.

Foto: Jonathan Adler

Od krzna možete izraditi i lijepe ukrase i dekoracije. Usto, stavljajući ga u moderne interijere, dizajneri su nam pokazali da se krzno uklapa u baš svaki stil uređenja – od tradicionalnog i rustikalnog pa sve do skandinavskog.

Foto: IKEA

Ako volite jednostavne, minimalističke ili pak vintage interijere, ne morate se bojati da ćete pokvariti svoj stan krznenim detaljima. Naprotiv! Komadi krzna u interijerima doista ne moraju djelovati luksuzno, pompozno ili pretjerano. Stvar je samo u tome koje ćemo uzorke i boje odabrati s obzirom na svoj ukus i postojeće komade namještaja.

Foto: IKEA

Foto: Shutterstock

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije