ORIGINALAN PRODUKT DIZAJN

Mekani i udobni jastuci u obliku čvora bit će vaš omiljeni detalj

jastuk čvor
Foto: Knots studio
1/10
24.04.2019.
u 10:23

Izraelska dizajnerica Neta Tesler kreirala je liniju neobilčnih jastuka i stolaca izrađenih od poliuretanske pjene i čvrstog tekstila

Izraelska produkt dizajnerica Neta Tesler i njezin Knots studio iz Tel Aviva iznjedrili su nedavno doista originalnu liniju jastuka koji mogu biti ukras u domu, ali i upotrebljavati za igru, sjedenje, kao naslon dok sjedite na podu...

Posebnost jastuka jest da su oblikovano kao veliki mekani čvor u koji se možete udobno zavaliti, ali koji će biti jednako zamijećen i izgledati atraktivno ako ga stavite kao dekoraciju u bilo koji kutak stana – izvrsno će se uklopiti kako u dnevni boravak, tako i spavaću i dječju sobu, radni prostor i hodnik.

Foto: Knots studio

Za izradu ovih udobnih jastuka koji plijene svojim izgledom dizajnericu su inspirirali podneblje u kojem živi - more, sunce i grad u kojem živi, odnosno svakodnevni život koji je sukus discipline, praktičnog ali i sanjarskog, kreativnog i razigranog.

Foto: Knots studio

Unutrašnjost jastuka presvučenih čvrstim tekstilom ispunjena je elastičnom poliuretanskom pjenom što je dobitna kombinacija u kontekstu izdržljivosti. Pjena je također dala veću fleksibilnost da jastuk može biti isprepleten u čvoru, a da ostane čvrst i postojan.

Foto: Knots studio

U toj čvrstoći osim pjene i tkanine najviše su pomogli debeli prstenovi od drveta. Kako su jastuci različtih veličina, boja i uzoraka pobudili veliki interes publike, studio Knots kreirao je i liniju stolaca čija su sjedišta od – čvorova.

Foto: Knots studio

>>Ovome ćete teško odoljeti: udoban i meki dom za vašeg psa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije