Zabavno i kreativno

Izradite sami kućicu za lutke

Izradite sami kućicu za lutke
Dom i vrt
13.12.2012.
u 10:12

Izrađena kućica bit će po svemu samo vaša kreacija i jedinstvena igračka vašim princezama.

I lutke imaju svoje kuće, i to ne bilo kakve, već one na nekoliko katova i potpuno opremljene, a mlade dame, njihove ponosne vlasnice, vrlo dobro znaju što je u modi u svijetu lutkinih interijera. Iskoristite zimske dane i praznike pa sa svojim kćerima ili unukama izradite i uredite kućicu za lutke. Možete uključiti i muške potomke te ih zadužiti za “teže” poslove poput piljenja i dorade. Potrebni su vam tanka šperploča, deblji karton, luk i pila, ljepilo, malo boje, brusni papir, ostaci tkanine i zidnih tapeta, pribor za šivanje te puno mašte i strpljenja. Ovako izrađena kućica bit će po svemu samo vaša kreacija i jedinstvena igračka vašim princezama. S obzirom na to da ste je radili zajedno, bit će im draža od kupljenih igračaka.

NE PROPUSTITE: FOTO Ludi izazov: Namještaj kupljen u jednom danu!

NE PROPUSTITE: Ovo su božićni ručni radovi naših čitatelja. Šaljite fotke i dalje!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije