Trendovi u namještaju

Izniman uspjeh Prima Grupe na međunarodnom sajmu namještaja MOW 2013.

Izniman uspjeh Prima Grupe na međunarodnom sajmu namještaja MOW 2013.
Foto: Dom i vrt
1/5
24.09.2013.
u 11:17

Zahvaljujući postignutim rezultatima na ovogodišnjem sajmu, PRIMA GRUPA planira otvoriti čak 100 novih radnih mjesta.

Više od 413 izlagača iz 32 zemlje predstavilo je najnovije trendove u namještaju na međunarodnom sajmu MOW 2013. (Bad Salzuflen, 16.09.13. – 20.09.13.), a među njima tradicionalno i PRIMA GRUPA.

Treću godinu za redom, a na samostalnom štandu površine 400 m2, PRIMA GRUPA predstavila je novitete iz asortimana tapeciranog i masivnog namještaja. Višegodišnje ulaganje u razvoj proizvoda i proizvodnju, poboljšanje kvalitete te rad na promociji hrvatske drvne industrije na zahtjevnom tržištu Europske Unije rezultiralo je izvrsnim postignućima.

„Ulaskom u Europsku Uniju postali smo dio velike obitelji, ali su pred nas postavljeni i sasvim novi izazovi. Kontinuirano praćenje trendova u namještaju, unapređenje proizvodnih kapaciteta i vlastiti razvoj proizvoda, doveli su do razvoja postojećih, ali i sklapanja novih poslova.“, rekla je Gordana Pušetić, direktorica Prima Namještaja. U trenutku kada su industrijska proizvodnja i izvoz u Hrvatskoj u stalnom padu, PRIMA GRUPA uspjela je iznaći način kako postati relevantan strateški partner i izvoznik u zemlje Europske Unije.


Zahvaljujući postignutim rezultatima na ovogodišnjem M.Ö.W. sajmu, PRIMA GRUPA planira otvoriti čak 100 novih radnih mjesta. Europsko tržište je potvrdilo da iznimno poštuje hrvatsku tradiciju u proizvodnji namještaja te hrvatski hrast kao vrhunsku sirovinu. Drvna industrija u Hrvatskoj, kao i PRIMA GRUPA, tako će dobiti novu priliku za rast, razvoj i ulaganja u proizvodnju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije