odličan interijer

Iznenadit će vas ono što povezuje ovih osam zagrebačkih stanova

Foto: Duško Vlaović
1/9
16.08.2023.
u 11:38

Svaka soba je prostrana i zadovoljava sve kriterije koje očekujete od visokokvalitetnog hotela – s bračnim krevetom, prostorom za sjedenje s udobnim kaučem i kupaonicom s walk-in tušem

Priča koju ćemo vam ispričati na stranicama koje slijede odličan je spoj vizije, dizajna, umjetnost i poduzetnosti. Naime, prostor u koji imate prilike zaviriti, Bumblebee Luxury Apartments, sastoji se od osam potpuno novih, elegantnih studio apartmana na dvije lokacije, u Gundulićevoj ulici i u Ulici baruna Trenka.

Foto: Duško Vlaović

Apartmani u Baruna Trenka opremljeni su saunom i prostorijom za fitness, koje mogu koristiti i gosti iz apartmana u Gundulićevoj (dvije lokacije udaljene su tri minute hoda jedna od druge). Smješteni u srcu Zagreba, nude luksuz poput vrhunskih hotela, svaki je stan klimatiziran, s TV-om ravnog ekrana, ultrabrzim optičkim internetom i uslugom streaminga Netflixa. Čajna kuhinja opremljena je električnim kuhalom za vodu, mikrovalnom pećnicom, aparatom za pripremu kave Nespresso i hladnjakom.

Foto: Duško Vlaović

Neposredna okolica ispunjena je prekrasnom povijesnom arhitekturom, muzejima, barovima i izvrsnim restoranima u kojima možete uživati ​​u ukusnom obroku nakon dugog razgledavanja.

Foto: Duško Vlaović

– Naš cilj je maksimalna udobnost i izvrstan odmor za sve goste na obje lokacije – kažu vlasnici. Apartmane u Gundulićevoj je dizajnirao Saša Šekoranja čija su originalna umjetnička djela izložena u stanovima, dok uređenje apartmana u Trenkovoj potpisuje studio 4 uha.

Foto: Duško Vlaović

– Naši zasebni studiji dočekuju goste od prosinca 2019. Luksuzni apartmani Bumblebee nude turistima ili poslovnim putnicima izvrsnu lokaciju u samom srcu Zagreba. Bilo da se radi o Adventu u Zagrebu, Valentinovu ili samo dugom vikendu u bilo koje doba godine, nema boljeg mjesta za nekoliko dana bijega – ističu.

Foto: Duško Vlaović

Tu je i mala lođa skrivena od pogleda za osvježenje, recimo, nakon saune. U najudobnijem i luksuznom okruženju pazilo se na svaki detalj, a sve je posebno osmišljeno kako bi pružilo izuzetnu udobnost u velikom stilu. Svaka soba je prostrana i zadovoljava sve kriterije koje očekujete od visokokvalitetnog hotela – s bračnim krevetom, prostorom za sjedenje s udobnim kaučem i kupaonicom s walk-in tušem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije