ne propustite!

Izložbom „Od arhitekture do doživljaja“ agencija Brigada zaokružuje deset godina uspješnog poslovanja

Brigada
11.10.2021.
u 13:34

Izložba „Od arhitekture do doživljaja“ u Galeriji HDD-a u Boškovićevoj 18 u Zagrebu, bit će otvorena do 21. listopada 2021

U Galeriji Hrvatskog dizajnerskog društva u Zagrebu otvorena je izložba „Od arhitekture do doživljaja“ kojom zagrebačka agencija Brigada zaokružuje deset godina uspješnog poslovanja.

Foto: Brigada

Umjesto klasičnog prikaza realiziranih i nagrađivanih projekata plakatima i projekcijama, Brigada je svojom izložbom kreirala ambijent koji demonstrira razmišljanje o prostoru i interakciji ljudi i mjesta. Tako je cijeli prostor galerije za ovu prigodu „obučen“ u crvene transparentne folije na kojima su rukom iscrtani Brigadini radovi, a posebnom zvučnom kulisom stvara se doživljaj organiziranog kreativnog kaosa.

Foto: Brigada

„Brigada je nastala kao logičan odgovor na zastarjelu podjelu između arhitekture, urbanizma, dizajna interijera i produkt dizajna koji u pravilu odvojeno sudjeluju u oblikovanju prostora, ali ga rijetko promišljaju kao integrirani proces koji u konačnici stvara doživljaj. U proteklih deset godina stekli smo golemo iskustvo ne samo u dizajnu i inovativnim tehničkim rješenjima kojima pomičemo granice već i u razumijevanju ponašanja korisnika, definiranju njihovih potreba i želja te stvaranju osjećaja usklađena s porukom koju prostor ili sadržaj mora prenijeti“, istaknuo je Damjan Geber, osnivač i direktor Brigade.

Foto: Brigada

Iza Brigade stoji mnoštvo cjelovitih dizajnerskih projekata; ureda i poslovnih prostora, trgovina, izložbi, sajmova i događanja, a mnogi od njih nagrađivani su prestižnim domaćim i internacionalnim strukovnim nagradama i priznanjima među kojima i ona Hrvatskog dizajnerskog društva, Red Dot, IIDA Design Excellence Award, Effie, Golden Drum, Ideja X, German Design Award i brojne druge.

Foto: Brigada

Izložba „Od arhitekture do doživljaja“ u Galeriji HDD-a u Boškovićevoj 18 u Zagrebu, bit će otvorena do 21. listopada 2021.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije