vrijeme za shopping

Izabrali smo najljepše jesenske lookove za dom iz novog Ikeinog kataloga

Foto: IKEA
1/5
19.08.2020.
u 12:37

Kao što smo već najavili, danas je svjetlo dana ugledao IKEA katalog, štoviše, riječ je o jubilarnom 70. izdanju

Kao što smo već najavili, danas je svjetlo dana ugledao IKEA katalog, štoviše, riječ je o jubilarnom 70. izdanju. Kako je ovaj put, zbog situacije s korona virusom, predstavljen u digitalnom obliku, pretvoren je  u inspirativni priručnik pun savjeta prilagođenih raznim budžetima, ali i praktičnih ideja, novih uzbudljivih proizvoda te poznatih favorita, a sve u novom i poboljšanom digitalnom formatu.

Foto: IKEA

Mi smo ga pomno proučili i izdvojili trendove koji će obitlježiti jesen i zimu.

Foto: IKEA

A ssim što je prikladniji i pristupačniji, digitalni katalog nudi još kreativnija rješenja i profesionalne savjete za pretvaranje bilo koje kuće u dom iz snova. Ovaj prošireni virtualni priručnik dizajniran je tako da inspirira svakoga u bilo kojem trenutku i na svakom mjestu, čime se korisničko iskustvo kataloga diže na novu razinu.

Foto: IKEA

Nove značajke poput hot-spotova na proizvodima prikazanima na fotografijama jamče više integrirano i olakšano iskustvo kupovine.

Foto: IKEA

Održivost je jedna od glavnih vrijednosti kojih se drže u ovoj tvrtki, a katalog tretiraju kao svaki drugi proizvod. To znači da se okolišni i društveni problemi uzimaju u obzir u procesu proizvodnje, te se katalog ove godine neće distribuirati na adrese domaćinstava. Ova odluka predstavlja značajan korak u smjeru ostvarenja vizije tvrtke IKEA o potpuno klimatski pozitivnoj do 2030. godine, istovremeno pružajući neograničenu podršku svima, u bilo koje doba, u preobražavanju svakodnevnog života kod kuće.

Foto: IKEA

Izuzetno popularna tiskana verzija kataloga od 1. rujna besplatno će se moći preuzeti u robnoj kući IKEA u Zagrebu, a digtalni oblik možete preuzeti ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije