ulov sezone

Izabrali smo hit komade za uživanje u ljetu i na najmanjem balkonu

10.07.2020.
u 11:44

Dozvoljeno je poigrati se s idejama i stilovima jer bitno je jedino stvoriti ugođaj dobre atmosfere te ga kao takvog koristiti za uživanje i odmaranje

Miris ljeta i odmora potiče nas na boravak na otvorenome, bilo uz bazen ili na plaži, na terasi, u vrtu ili na balkonu. To su mjesta koja ljeti često postaju produžetak našem dnevnom boravku i postaju oaza opuštenosti i mira. Za savršeni odmor na otvorenome ključan je dobro isplanirani odabir udobnog i kvalitetnog ljetnog namještaja.

Vrtne garniture, stolovi i stolci, klupe, ljuljačke, ležaljke, lampioni, jastuci, prostirke, suncobrani i sl. pridonijet će stvaranju originalnog ljetnog ugođaja. Ovisno o raspoloživom prostoru, ali i mogućnostima, odabir pojedinih elemenata namještaja može biti raznolik – u jarkim bojama za one koji vole šarenilo, u smirenim tonovima za one koji vole jednostavnost, voluminozni komadi ako imate mjesta za njih ili pak sitni manji komadi ako je riječ o manjem prostoru.

Nebrojeno je mnogo ideja koje mogu pomoći u kreiranju vanjskog ljetnog kutka, a idealnu inspiraciju moguće je pronaći i u svim Lesnina XXXL prodajnim centrima.

Za idealan ljetni odmor i uživanje u prirodi ili na otvorenome uz odgovarajući ljetni namještaj nalazi se i niz detalja koji će upotpuniti cjelokupni doživljaj: pladnjevi za serviranje, dekice i mali tepisi za piknik, čaše sa i bez slamki, tanjuri, vaze, dozatori kao i razne viseće dekoracije koje su na raspolaganju u nekoliko različitih modela i motiva.

Dozvoljeno je poigrati se s idejama i stilovima jer bitno je jedino stvoriti ugođaj dobre atmosfere te ga kao takvog koristiti za uživanje i odmaranje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije