crni petak

Iskoristite tjedan za kupnju po 75 posto nižim cijenama

Lesnina
22.11.2022.
u 12:02

„Mrak“ kupnja pravo je vrijeme ako želite „ugrabiti“ željene komade namještaja i povoljno opremiti svoj dom

Ako ste planirali urediti svoj životni prostor, bilo da je riječ o velikim preinakama ili samo o osvježavanju vašeg prostora nekim novim detaljima, odabrali ste idealno vrijeme. U svim Lesnina trgovinama i na web shopu počeo je najočekivaniji tjedan u godini, popularni Black Week, koji u Lesnini donosi popuste na sve kategorije proizvoda, u trgovinama i do čak 75%.

Foto: Lesnina

„Mrak“ kupnja pravo je vrijeme ako želite „ugrabiti“ željene komade namještaja i povoljno opremiti svoj dom. Od kuhinja i kuhinjskog pribora, programa za spavanje, dnevnih i spavaćih soba, namještaja za ured, pa sve do komadnog namještaja, kućnog tekstila i dekoracija, „crne“ cijene zahvatile su cjelokupnu ponudu Lesnine.

Foto: Lesnina

Primjerice, ako želite začiniti prostor novom kuhinjom po mjeri uz Lesnina Black Week iskoristite popust od 55%* na sve kuhinje po mjeri. Također, nova sjedeća garnitura, ormar ili stol i stolice samo su neki od komada čija kupovina predstavlja uvijek dobru investiciju. Čak i ako niste spremni svoj dom mijenjati u većoj mjeri – s detaljima, poput stolica, vaza, tepiha, jastuka i slično, može se napraviti velika razlika. Black Week u Lesnini na namještaj iznosi minimalno 10% popusta, dok na opremu za dom minimalni mrak popusti iznose 15%.

Foto: Lesnina

Cjelokupna Black Week ponuda traje do 28.11.2022. i dostupna je u svim Lesnina XXXL centrima kao i na webshopu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije