vivre.hr

Iskoristite priliku, kupite namještaj po čak 85 posto nižoj cijeni!

07.07.2020.
u 10:53

Ljetno izdanje Crnog petka (Black Friday) počinje sutra, 8. srpnja u 18:00 sati te će trajati tjedan dana, do 15. srpnja

Vivre, najveći online trgovac namještajem, dekoracijama i predmetima za uređenje doma u središnjoj i istočnoj Europi, po prvi puta predstavlja ljetno izdanje Crnog petka (Black Friday), koje počinje u srijedu 8. srpnja u 18:00 sati te će trajati tjedan dana, do 15. srpnja.

Kupci će na stranici Vivre.hr u tom periodu moći birati između brojnih proizvoda iz svih kategorija, koji će se u sklopu ove kampanje nalaziti u ponudi po cijenama sniženima i do 85 posto.

Nakon što je prošlogodišnja kampanja Crni petak na Vivre online trgovini bila rekordna, s preko 90 000 narudžbi ukupne prodajne vrijednosti od oko osam milijuna eura, premijerno izdanje ljetne kampanje kupcima nudi umjetnine i rasvjetna tijela s početnim cijenama od 62,58 kn, tepihe od 78,23 kn, plahte od 156,48 kn, vrtni namještaj od 476,92 kn te sofe već od 780,91 kn.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije