na balkonu

Iskoristite kraj ljeta za maksimalno uživanje na otvorenom, evo super ideja!

Zara Home
25.08.2021.
u 06:59

Kasnoljetne večeri idealne su za organiziranje večere ili filmskog maratona. Pobrinite se samo da vam je pri ruci dekica...

S pogoršanjem vremena i nižim temperaturama najavljen je kraj ljeta. No, to ne znači da se već sad moramo preseliti unutra. Štoviše, večeri kasnog ljeta kao stvorene su za uživanje na otvorenom iako je možda potrebna već i dekica.

Foto: Zara Home

Ako odbijate preseliti sa svojih uređenih balkona i terasa, evo nekoliko ideja kako iskoristiti zadnje dane ljeta za uživanje na otvorenom.

Foto: Zara Home

Možete, bez straha od velikih vrućina, pripremiti večeru na otvorenom. Dekorirajte lampicama i svijećama za stvaranje ugodne i svečane atmosfere, dodajte pokoji prekrivač i poslužite ukusnu zakusu.

Foto: Zara Home

Organizirajte filmsku večer na balkonu ili terasi. Ako nemate slobodan zid, za projekciju će poslužiti i plahta. Osigurajte udobne stolce i veliku količinu kokica.

Foto: Zara Home

Ako volite boraviti u vrtu, započnite dan u tom svom koamdiću prirode. Kava ili čaj i cvrtkut ptica savršen su način početka dana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije