Novo

Integrirani kupaonski namještaj spas je za male prostore

11.09.2019.
u 09:11

Originalna rješenja koja štede prostor i čine kupaonicu pravom oazom mira nov su dodtaka slavnim linijama poznatog proizvođača

Vodeći proizvođač sanitarnih proizvoda, Geberit, proširio je asortiman svojih proizvoda integriranim kupaonskim rješenjima koje donosi nova linija Geberit Acanto

Nova linija u prvi plan stavlja najviši nivo udobnosti i široku paletu boja i elemenata, omogućavajući različite kombinacije za stvaranje kupaonice po mjeri bez narušavanja funkcionalnosti.

Umivaonici kupaonske linije Geberit Acanto predstavljaju bezvremenski moderan organski dizajn s jasnim geometrijskim linijama i organskim unutarnjim bazenima, a dostupni su u različitim oblicima i dimenzijama. Rubovi su posebno tanki i na taj način keramici daju notu lakoće.

Nakon provedenih istraživanja s kupcima, linija je razvijena kako bi udovoljila najširem rasponu svakodnevnih potreba. Stoga je unutrašnjost namještaja iznenađujuće fleksibilna, a nudi raspored ladica, odjeljaka i polica tako da ne stvaraju zatrpanost. Linija sadrži i magnetne ploče na koje se mogu smjestiti nosači za odlaganje čije se pozicije mogu promijeniti u svakom trenutku.

U liniju spada i ormarić s ogledalom koje povećava dok WC školjke nove linije imaju Rimfree tehnologiju bez unutrašnjeg ruba što omogućuje lakše čišćenje. Čišćenje je dodatno olakšano i QuickRelease funkcijom za WC daske koja omogućuje jednostavno uklanjanje iste. 

Foto: Geberit

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije