novo na tržištu

Inovativni kuhinjski noževi Samura Premium od sada ekskluzivno dostupni u Lesnini!

08.07.2021.
u 15:43

Spoj japanske preciznosti i europske pouzdanosti

Kuhinjski noževi Samura svoje su putovanje u svijet noževa započeli 2003. godine kada je na tržište stavljena prva verzija ovih noževa. Putovanje puno istraživanja i izazova; spoj naprednih tehnologija i stoljetne tradicije, od nacrta do prototipa, dovelo ih je do toga da postanu jedna od najinovativnijih tvrtki na svijetu za proizvodnju noževa.

Prva premium serija kuhinjskih noževa tvrtke Samura dostupna je u Lesnina centrima i na web shopu Lesnine gdje se ekskluzivno mogu pronaći serije noževa: GOLF,  Arny – gift for the lottery, 5 x exclusive tattoed Asian Chef knives, Shadow, Butcher, Pro -S, Mo-V, SD67, Sultan Pro, Reptile, Blacksmith, Super5 i Okinawa. Samura Premium serija zauvijek je promijenila izgled modernog kuhinjskog noža te predstavlja savršeni spoj novih tehnologija, stoljetne tradicije i najsuvremenijeg dizajna.

Ono što rade tipičan je spoj japanske preciznosti rezanja i europske pouzdanosti. Samura® noževi su utjelovljenje detaljnog pristupa i savršene ravnoteže. Oštrice noževa toliko su precizne da sijeku dlake.

Prototipove noževa testiraju kulinarski profesionalci u najširem mogućem nizu uvjeta - u poznatim restoranima i kućnim kuhinjama, a testiraju ih i sushi chefovi i mesari za rezbarenje kostiju. Tek kada se dokaže da noževi podnose sve postupke rezanja i  nude besprijekornu ravnotežu,  Samura® noževi postaju dostupni potrošačima.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije