za uredni dom

Imate li problema sa stvarima? Evo rješenja!

drveni namještaj
Foto: Promo fotografije
1/6
15.09.2014.
u 11:35

Iz Helsinkija dolazi ideja kamo spremiti stvari za koje nikad nemamo mjesta

Iz centra skandinavskog dizajna, Joanna Laajisto ponudila je modularni namještaj koji će u svojoj proizvodnji imati finski proizvođač namještaja Lundia. Komode s pretincima dolaze u tri različite veličine. Joanna Laajisto inspiraciju je pronašla u ISO 216 papir sustavu. Tu se svaka veličina dobiva dijeljenjem prethodnika koristeći se paralelno najkraćom stranom.

Foto: Promo fotografije

– Htjela sam napraviti nešto vrlo jednostavno, čvrsto što odgovarala Lundia stilu – istakla je Laajisto, dodajući kako se poklopci gurnu u utore u zidovima, a rupa u površini napravljena je za otvaranje i zatvaranje.

Njezine komode dostupne su u tri boje – zelena metvica, mekana siva i plava. Kutije su uredno poslagane na vrhu svake druge boje u različitim konfiguracijama.

– Boje uljepšavaju drvenu policu, ali unutrašnjost je uvijek prirodna – ističe dizajnerica.

Koristila se borovinom, drvom koje je temelj proizvodnje namještaja ovog finskog proizvođača.

>>Od drva za gondole nastala je retro kolekcija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije