Novi dizajn

Imate mali stan? Ovaj dizajnerski komad sve je što vam treba!

kauč
Foto: Promo fotografija
1/3
27.12.2020.
u 07:00

Različite nijanse i tekstura tkanine daju kauču zavoljivu vizualnu komponentu

Dizajnerica Anne Boysen potpisuje dizajn ovog minimalističkog kauča Toward koji razmještanjem naslona može funkcionirati i kao fotelja. U svoju kolekciju uvrstio ga je danski brand Erik Jørgensen, a proizvodi se u pet boja – tamno i svijetlosivoj, smeđoj, rozoj i tamnoplavoj, od kojih svaka uključuje tkaninu različite strukture i nijanse.

Kauč ima hrastove nogice koja imaju pojačanja od mesinga i aluminija. Dva naslona napravljena su u dvije različite visine.

– Različite nijanse i tkanina površine daju kauču jedinstven i poseban izgled – smatra dizajnerica, dodajući kako je dizajnirala komad namještaja koji korisnicima omogućuje da se opuste u što više pozicija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije