oprez!

IKEA povlači HEROISK i TALRIKA zdjele, tanjure i šalice zbog rizika od pucanja i opeklina

18.05.2021.
u 09:52

HEROISK i TALRIKA mogu se vratiti u bilo koju IKEA robnu kuću uz puni povrat novca. Dokaz o kupnji (račun) nije potreban

IKEA poziva sve kupce koji posjeduju tanjure, zdjele i šalice HEROISK ili TALRIKA da ih prestanu koristiti te da nam se obrate za puni povrat novca.

Sigurnost je glavni prioritet tvrtke IKEA, stoga poduzimamo mjere predostrožnosti i povlačimo tanjure, zdjele i šalice HEROISK i TALRIKA, jer mogu puknuti i potencijalno izazvati opekline ako je u njima vrući sadržaj. Svi naši proizvodi ispitani su u akreditiranim laboratorijima i udovoljavaju zahtjevima važećih zakona i relevantnih normi. Unatoč tome, dobili smo izvješća o pucanju proizvoda.

HEROISK i TALRIKA mogu se vratiti u bilo koju IKEA robnu kuću uz puni povrat novca. Dokaz o kupnji (račun) nije potreban.

IKEA se ispričava zbog neugodnosti koje bi ovo povlačenje moglo izazvati.

Za više informacija posjetite www.IKEA.hr ili kontaktirajte IKEA telefonski na broj 01/445-5444.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije