Humanitarno

Igraonice za djecu u IKEA robnoj kući

IKEA
03.11.2017.
u 12:33

Sav prikupljeni prihod IKEA Hrvatska će donirati za projekt “Udomitelji zajedno”, koji provodi UNICEF Hrvatska

Kako bi proslavila važnost igranja u svakodnevnom životu, IKEA poziva građane da do 25. prosinca posjete robnu kuću IKEA Zagreb i zaigraju različite igre u izložbenim prostorima. IKEA i zaklada IKEA Foundation u središte svoje kampanje Igrom do promjena stavile su igru kako bi potaknule ljude na više igre za bolji svakodnevni život. Novi IKEA Izvještaj o igri pokazao je, naime, kako ljudi diljem svijeta smatraju da suvremena svakodnevica podcjenjuje igranje i prisiljava ih da se fokusiraju na “važnije” stvari.

Foto: IKEA

U sklopu kampanje Igrom do promjena, koja podržava dječje pravo na igru, zaklada IKEA Foundation donirat će 45 milijuna eura organizacijama Handicap International, Save the Children, Special Olympics, Room to Read, UNICEF i War Child kako bi za neke od najranjivijih skupina djece diljem svijeta stvorila sigurno mjesto za igru te im tako pomogla da razviju svoj puni potencijal.

Svi koji to žele, do 25. prosinca mogu doprinijeti pozitivnim promjenama kupnjom plišanih igračaka iz ograničene SAGOSKATT 2017 kolekcije u robnoj kući IKEA Zagreb, koju su dizajnirala djeca za djecu. Sav prikupljeni prihod IKEA Hrvatska će donirati za projekt “Udomitelji zajedno”, koji provodi UNICEF Hrvatska, i tako pomoći u opremanju lokalnih udruga udomitelja.

Foto: IKEA

Djeca članova IKEA FAMILY programa i ove će godine moći nacrtati omiljene plišane igračke, a najbolji među njima postat će dio ograničene SAGOSKATT kolekcije sljedeće godine i ranjivim skupinama djece diljem svijeta pružiti mogućnost za bolji život. Natječaj u crtanju 'Mašta može svašta' provest će se od 06. do 19. studenog. Svoje crteže mališani mogu tijekom tjedna predati u Småland igraonici od 10 do 21 sat, a vikendima (11. i 12.11. te 18. i 19.11.) organizirano je crtanje u IKEA Restoranu (FAMILY dio) od 10 do 14 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije