Uradi sam

Igrajte se i svoje prozore razveselite zanimljivim uzorcima

oslivanje prozora
Foto: Chemaco
1/6
15.02.2020.
u 07:00

Ukrasite svoje prozore, keramičke pločice i porculan bojama za staklo i prekrasnim šablonama slijedeći savjete kreativne ekipe Chemaco Hobby Art centra

U nekoliko koraka svom domu podarite svježi izgled s trendi detaljima. Potrebni materijal su šablone, Glas Tattoo boje na vodenoj bazi i Marabu-Fix-it ljepilo. Pakiranje sadrži 100 ml.

Foto: Chemaco

Zalijepite šablonu na staklo. Preporučujemo da šablonu posprejate ljepilom u spreju i ostavite nekoliko minuta da se osuši. Fix-it je bezbojno ljepilo za višekratno fiksiranje šablona. Nakon pranja ne ostavlja tragove i šablona se može koristiti mnogo puta.

Foto: Chemaco

Zatim položite šablonu na željeno mjesto i čvrsto pritisnite o podlogu. Nakon završetka rada šablona se vrlo lako skida s podloge, nakon čega se jednostavno opere hladnom vodom. U slučaju da na podlozi ostane ljepljiv trag, također ga možete ukloniti vodom.

Nanesite GlasTattoo boju u debljem nanosu preko šablone (oko 1 mm). Boju uzmite pomoću špahtle ili nožića za slikanje i ravnomjerno je razmažite po podlozi.

Foto: Chemaco

Nakon bojenja uklonite šablonu od vrha prema donjem dijelu da se ne bi osušila zajedno s bojom. Šablonu operite vodom i ponovno iskoristite.

Za zanimljiviji efekt kombinirajte više nijansi ili obojite motive Frosty bojama. Time ćete postići efekt mraza.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije