3u1

I kauč i klackalica i tobogan...sve je stvar slaganja elemenata

kauč
Foto: Promo fotografije
1/6
15.01.2015.
u 10:00

Novozelansdski dizajner Marvin Reber kreirao je kauč koji za tren oka postaje podij za dječju igru

Kauč čine pet pojedinačnih komponenti koje se slažu po želji.

- Glavna funkcija elemenata je da tvore ugodan kauč, ali okretanjem i različitim slaganjima elemanata dobiva se i pravo dječje igralište - otkrio je dizajner Marvin Reber.

Foto: Promo fotografije

Dva tapicirana elementa su obliku slova L, 30-milimetarska "veener" jasenova šperploča počiva na nogicama pd plastificiranog čelika u sredini. Najudobnije je mjesto madrac se nalazi na vrhu daske, a tu su i bočni elementi koje zatvaraju cijelu konstrukciju i čine je mjestom velikog odmora.

Foto: Promo fotografije

Kad se elementi rastave, dijelovi nude razne mogućnosti za igru. Drvena baza može biti klackalica, a kutni elementi koriste se kao tobogan. Noge također stvoriti minijaturne sjedala za djecu.

>>3u1:svestrani dječji stolac skriva kućicu za lutke i mjesto za odlaganje igračaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije