za dom sa stilom

I blagovaonica je došla na red - donosimo genijalne ideje za jesensko uređenje

Zara Home
31.08.2020.
u 06:45

Dolaskom rujna, početkom škole i vraćenjem u svakodnevicu, sve više vremena provodimo za obiteljskim stolom pa je pravo vrijeme da se pozabavimo uređenjem - upravo blagovaonice

U ljetnim mjesecima, kad gledamo kako što više vremena provesti na otvorenom, a to, svakako, uključuje i pripremu i konzuamciju hrane, uređenje blagovaonice, a i kuhinje, pada u drugi plan.

Foto: Zara Home

No, dolaskom rujna, početkom škole i vraćenjem u svakodnevicu, sve više vremena provodimo za obiteljskim stolom pa je pravo vrijeme da se pozabavimo uređenjem - upravo blagovaonice.

Foto: Zara Home

Ove jeseni, kao što smo već pisali, hit su interijeri smirenih tonova i neutralnih boja, što jednostavnijih linija s nagalskom na prirodnim materijalima.

Foto: Zara Home

To svakako vrijedi i za blagovaonicu u kojoj je fokus na drvetu kao bazi oko koje se gradi stilska priča.

Foto: Zara Home

U novoj kolekciji Zara Home koja nosi ime Bezvremenska puno su pažnje posvetili upravo uređenju prostora za objedovanje, a mi smo izabrali najbolje ideje, u nadi da će vas nadahnuti!

Foto: Zara Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije