Domaći dizajn

Hrvatski Kofer ima genijalne božićne darove, i to za 36 kuna

Foto: kofer.
1/13
15.12.2019.
u 06:41

U ponudi su kuglice sa začinima, pregršt gin boxeva, poklon paketi, rokovnici, svijeće, začini i još mnogo toga.

Hrvatski brend kofer. omiljena je destinacija svih Zagrepčana (i njihovih posjetitelja), za kupnju originalnih poklona, a tijekom Adventa u dućanu se stvara posebna gužva. Baš je zato ove godine ponuda božićnih poklona još bogatija, a mogu se pronaći sitnice, ali i nešto konkretniji paketi, za svačiji ukus (i džep).

Kao najveća novost ističu se kofer. keksi nastali u suradnji sa slastičarkom Ivanom Čuljak. Ljubiteljica kolača je, naime, koristeći začine koje najčešće završe u gin toniku ili nekom drugom koktelu, upotrijebila za stvaranje neobičnih okusa, a u specijalno dizajniranoj kutiji nalaze se tri vrste keksa. Tu su oni od ruže, bijele čokolade i bučinih sjemenki, oraha, naranče i čokolade te kokosa, badema i bijele čokolade. U pakiranju ćete za 36 kuna dobiti čak šest keksića.

Foto: kofer.

Kupiti se mogu i popularne kofer. kuglice, a ona punjena mini verzijom škotskog gina Hendrick's dostupna je u sedam različitih verzija, s dodatkom začina kao što su pupoljak roze ili žute ruže, borovica, dehidrirana limeta, cvijet hibiskusa.

Foto: kofer.

U blagdanskoj ponudi nalaze se i poklon paketi, njih čak 41, koji su dostupni u mini, ali i velikim verzijama. Ljubitelje gina oduševit će kofer. gin box u kojem se nalaze boca irskog Gunpowdera, koji svoj zanimljiv okus duguje istoimenom čaju, ali i limeti, limunu i grejpu te bočica Thomas Henry tonika i začini koji komplimentiraju ovom piću. Cijena poklon paketa je 395 kuna. 

Foto: kofer.

Među mini boxevima ističe se onaj novi, u kojem se skriva bočica Diplomatico ruma, koji se konzumira uz dodatak Thomas Henry Coffee tonika i kardamoma, a koji dolazi u epruveti.

Kao jedan od najatraktivnijih poklona nametnula se Botanica kutija sa začinima. U metalno-staklenoj ambalaži krije se šest različitih začina kojima se može dekorirati gin tonik ili ih, pak, možete iskoristiti za pripremu slastica.

Foto: kofer.

Novitet u ponudi su i rokovnici "sama pamet". Za ideju i dizajn zaslužan je kofer. tim, a rokovnik je dostupan u tri verzije - crnoj, bež i bordo. Sveukupno 200 stranica spremno je za ispisivanje novogodišnjih odluka i planova po cijeni od 140 kuna. 

Foto: kofer.

Mirisne svijeće dio su standardne ponude brenda kofer., a ove sezone brend je surađivao s dvije umjetnice. Ilustratorica Martina Lučin zaslužna je za motive s macama, dok je Lana Hudina, nacrtala božićnu ilustraciju Adventa. Svijeće su oplemenjene mirisom "Christmas spice". 

Foto: kofer.

U dućanu brenda kofer., na adresi Gundulićeva 13, kao i u pop-up storeovima u City Centeru One East i Arena Centru, može se pronaći sav božićni asortiman, kao nove kofer. kuglice sa začinima, pregršt gin boxeva, poklon paketa, rokovnika, svijeća, začina i drugoga.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije