kućanski poslovi

Hit na tržištu uz koji ćete zavoljeti omraženi kućanski posao - uspravno glačanje na paru

Pevex
23.08.2021.
u 13:56

Pojavom okomitih parnih glačala, i parnih postaja, sam proces glačanja znatno se skraćuje, nije vam potrebna daska, odjeću možete glačati na vješalici, ne morate strahovati da ćete oštetiti odjevni predmet i nećete se mučiti sa zaglačanim dijelovima

Mnogima je glačanje jedan od najomraženijih kučanskih poslova. Često zbog svoje dugotrajnosti, stajanja na nogama, dosadnih i monotonih radnji... Ali zahvaljujući modernoj tehnologiji možda zavolite ovaj mrzak posao. Naime, pojavom okomitih parnih glačala, i parnih postaja, sam proces glačanja znatno se skraćuje, nije vam potrebna daska, odjeću možete glačati na vješalici, ne morate strahovati da ćete oštetiti odjevni predmet i nećete se mučiti sa zaglačanim dijelovima.

Foto: PEVEX

Još uvijek niste uvjereni? Evo još šar prednosti koje ovakvo glačanje nosi:

Glačalo ovog tipa produžit će trajanje odjeće. Para služi za blago uklanjanje nabora i zbog toga će vaša odjeća duže trajati. 

Foto: Tefal

Konstantna para uklanja nabore. Korištenjem vertikalnog glačanja na paru imat ćete blaži pregib na odjeći, u usporedbi s vidljivim linijama i prijelazima koji nastaju uslijed korištenja običnog glačala. 

Može se koristiti za sav tekstil koji je namijenjen glačanju. Koristite vertikalno glačanje za sve - od odjeće preko stolnjaka i zavjesa. Glačalo s drškom i dugačkim kablom lako možete koristiti po kući. 

Foto: pixabay

Korisnije je zbog mogućnosti vertikalnog i horizontalnog glačanja. Izglačajte svoju odjeću dok je još na vješalici - brzo i jednostavno. 

Osvježit će vašu odjeću bez pranja ili kemijskog čišćenja. Ovim glačalom lako možete osvježiti komad tekstila bez ikakvog zagađivanja - koriste se samo voda i para.   

1/13

Uklanja neugodne mirise i ubija 99,9 % bakterija. Ne samo da ovakvo glačalo eliminira rizike koji mogu nastati prilikom klasičnog glačanja (opekotine, nenamjerno gužvanje...), već para ubija većinu mikroba i bakterija, što pomaže u eliminiranju neugodnih mirisa. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije