LIVING - novosti iz svijeta interijera
 • Deleted user:

  ovo je članak savjeta tipa "napravite avion od limenki coca-cole". jedini korektan savjet je "angažirajte stručnjaka da ne bacate brdo novaca uludo", gdje se skupe greške ne mogu više ispraviti u cca 15 godina vijeka trajanja sustava bez financijski vrlo ... prikaži još!rlo teških dodatnih investicija. to je kao da želite kupiti limuzinu a greškom kupite kombi... i još gore, kombi možda nekom i uspjete prodati ali pogrešan sustav grijanja ugrađen u stan/kuću sigurno ne možete nikome.

 • Avatar messerschmidt
  messerschmidt:

  Pelete su se pojavile prije 10 godina i od tada su poskupile jedno 5 puta. Od svega navedenog valja uzeti ozbiljno jedino dizalice topline.

 • john.drum.501:

  Jedan od glupljih članka. Podno grijenje podiže prašinu i nije dobro. Kada se kroisti nafta, onda država ima največe namete na naftu koja je u principu jeftina, ali ne sa našim nametima. Drva su isto postla skupa za naše uvjete ... prikaži još! jer niste u Kanadi, U.S.... To je preuzeo Antabak zato od previše drva nemama niti za stolare,.. Sjetite se da smo svoje drvo uvozili daske iz slovenije. A najzdravije je na drva jer ne isušuju toliko zrak, a uštede zabrtvljenim plastičnim prozorima, razvijenije zemlje izbacuju. Zrak je potreban.

Još iz rubrike Interijeri

Na Korčuli

Vila čiji bazen će vas oboriti s nogu - garantirano!

must have

Nova, proljetna kolekcija iz koje sve želimo nosi potpis Zara Home

stan pariz
FRANCUSKI CHIC

Originalno uređeno pariško potkrovlje sa staklenom sobom