svijet noviteta

Glavni trendovi u uređenju interijera

Lesnina
25.01.2022.
u 13:29

Trenutno najpoželjniji motiv u uređenju interijera listovi su biljke Monstere. Te poznate rascjepkane listove nalazimo na zavjesama, jastučnicama i dekorativnim jastucima svih veličina

Neupitno je da svatko od nas ima viziju svoj idealnog doma. Iako se nekada radi o bezbroj različitih želja, to nije razlog da se ne bi odvažili za jednu ideju i prepustili se u preuređivanje doma. Radilo se o malim ili velikim renovacijama, svaka promjena pozitivno će utjecati na cjelokupni kućni ambijent.

Foto: Lesnina

Glavni trendovi ove godine u svijetu interijera naglašavaju udobnost kao fokus uređenja. Osjećaj opuštenosti i „cozy“ ugođaj postaju „must have“. Sve što je toplo, ugodno i mekano kao što su dekorativne dekice, detalji od umjetnog krzna i ukrasni jastučići ove godine itekako su poželjni u svijetu interijera. Nezaobilazna je mješavina materijala i stilova, poput kombinacija modernog uređenje ambijenta s retro ili drvenim detaljima. U svakom stilu uređenja interijera dodatak zemljanih tonova, tkanina inspiriranih prirodom poput krzna, kože i prirodnih materijala doprinijet će stvaranju topline i udobnosti doma. Poželjan je dodatak jakih boja koji će stvoriti dodatnu toplinu prostora, pa tako kombinacija jednostavnijih linija s odvažnim bojama bilo na zidovima, namještaju ili kroz dekoracije, postaje glavni ovogodišnji trend.

Foto: Lesnina

Trenutno najpoželjniji motiv u uređenju interijera listovi su biljke Monstere. Te poznate rascjepkane listove nalazimo na zavjesama,  jastučnicama i dekorativnim jastucima svih veličina. Tropski detalj koji će u vaš dom unijeti toplinu i „jungle vibe“ . Svojim bojama i printom istaknuti će stilsku razigranost koja je itekako „trendy“ i poželjna.  

Foto: Lesnina

Znamo da male stvari, odnosno mali dekorativni detalji igraju važnu ulogu u kreiranju konačnog izgleda prostora. Pokoja mirisna svijeća, difuzor i dekorativna biljka pridodati će ugođaju. Razni jastuci, deke i posteljina s različitim motivima, zidni satovi zanimljivog dizajna i okviri za slike, unose dašak osobnosti prostor.

Foto: Lesnina

U blagovaonici na stolu to mogu biti tanjuri sitnog i zanimljivog uzorka dok će tanjuri retro stila kakve su imale naše bake, sa svojim šarmantnim, sitnim detaljima, stvoriti domaći ugođaj. Jer, rijetko tko još može ostati imun na lijepe tanjure, bez obzira što hrana vodi glavnu riječ!

Foto: Lesnina

Inspirativna ponuda novog namještaja i proizvoda za uređenje doma stigla je u Lesnina trgovine i na web shop. U sklopu trenutne promotivne ponude naziva „Budite u trendu“, koja je aktualna do 13.02.2022. ili do isteka zaliha, u svim Lesnina trgovinama i na web shopu očekuju vas razni popusti: 20% popusta na porculan, okvire, Novel jersey plahte, na Flouresse i Vossen robne marke te metražne zavjese i dekore po narudžbi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije