blagdanski ugođaj

Genijalna kolekcija za one koji ne vole pretjerivati ni za Božić

Arket
16.11.2020.
u 06:52

Baza su, očekivano, priodni materijali, a boja koja dominira je bijela. Bijelo je tako posuđe za svečani ručak, bijeli su ukrasi za bor, detalji, pa čak i tekstili s božićnim motivima

Mrvicu ekskluzivniji i na prirodne materijale orijentiran brend Arket, inače sestrinski brend modnog diva H&M-a, među posljednjima je otkrio svoju blagdnasku kolekciju i - oduševio.

Foto: Arket

Iako je većina ovogodišnjih blagdnaskih kolekcija smirenija nego što smo navikli ranijih godina, dizajneri Arketa odlučili su zaigrati na elegantno, decentno i izuzetno svečno blagdnsko ruho u domu.

Foto: Arket

Baza su, očekivano, priodni materijali, a boja koja dominira je bijela. Bijelo je tako posuđe za svečani ručak, bijeli su ukrasi za bor, detalji, pa čak i tekstili s božićnim motivima.

Foto: Arket

Kad pak govorimo o cijenama, one su nešto više, ali i tu se za desetak eura može pronaći detalje koji će dom zaogrnuti u svečano, blagdansko ruho.

Foto: Arket

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije