Nova kolekcija

Fotogenični prostor Gymnasiuma postao je pop up showroom

12.04.2019.
u 10:48

Jarke boje, nude nijanse, klasični komadi, kopče, mašnice...Ukratko, sve što obožavateljice ljeta požele nalazi se u novoj ljetnoj kolekciji

Poznati hrvatski brend obuće predstavio je ljetnu kolekciju u prostoru iznimno fotogeničnog zagebačkog Caféa Gymnasium.

Ljetna sezona u modnom smislu donosi sve ono što čekamo cijelu melankoličnu i hladnu zimu - lepršave haljinice svih materijala, krojeva i boja te upečatljive sandale koje možemo kombinirati s njima u svim prigodama.

Iako je poznata uzrečica kako žene ponekad ne znaju točno što žele, Guliver je doskočio tome te u novoj kolekciji nudi pregršt izbora čak i za one neodlučne. Za sve djevojke koje vole da im obuća vodi glavnu riječ u odjevnoj kombinaciji, no nisu ljubiteljice visokih peta Guliver je pripremio niz chic ravnih sandala koje krasi decentna visina do 7 centimetara. Jarke boje poput bogate crvene, zelene te limun žute, ali i klasične bež i crne zaokružuju kolekciju sandala s Guliverovim potpisom.

Za ljubiteljice boho minimalizma tu su sandale s blok petom u nude i smeđim nijansama koje se kombiniraju uz bijele prozračne haljinice u dnevnim i večernjim prigodama. Poput prethodnih kolekcija, i ova je prepoznatljiva kao 100% hrvatski proizvod koji svake sezone iznova oduševi ljubitelje mode.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije