Primark home

Fokus u domu je na neutralnim tonovima i nenametljivim detaljima

Primark Home
14.01.2019.
u 14:33

Zimi još ni blizu nije kraj, zato opremite dom toplim materijalima koji će vas grijati još nekoliko mjeseci...

Nakon blagdana većini je dosta pretjerivanja, kako s hranom tako i s dekoracijama u domu. Ne čudi stoga da je siječanj u režiji poznatog brenda Primark Home obilježen mirnim, neutralnim bojama i toplim materijalima koji ne samo da stvaraju toplu atmosferu, već i uistinu griju. Sve se vrti oko bijele boje i njezinih nijansi koje su tek mjestimice razbijene jačim bojama, primjerice žutom, ali u pastelnim varijantama.

Foto: Primark Home

U Primarku su ovog siječnja fokusirani na spavaću sobu koju predstavljaju kao utočište odnosno kao bijeg od stresa suvremenog života. Ovu smirenu priču prate nježni i nenametljivi detalji poput lampi s drvenim elementima te zelenilo koje preporučuju u svim prostorijama i u svim dimenzijama.

Foto: Primark Home

Od zelenila birajte biljke s kojima sigurno nećete pogriješiti, a za one manje “brižne”, tu su umjetne biljke koje izgledaju i više nego dobro. Ako pak smirene i svijetle boje nisu vaš prvi izbor, kombinirajte ih s omiljenim jarkim bojama poput žute, ružičaste ili plave.

Foto: Primark Home

Te boje najbolje dolaze do izražaja na konkretnijim komadima namještaja (primjerice, naslonjač ili stolić za kavu), a odlična ideja za osvježenje interijera je i bojenje jednog zida u odabranu jarku boju ili stavljanje tapete. Iznimno popularno je i jedan zid ukrasiti s nekoliko potpuno različitih okvira u koje ćete staviti omiljene slike ili motivacijske poruke.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije