Minimalizam u frizeraju

Fen Bar: Mjesto na kojem ćete poželjeti započeti dan

frizerski salon fen
Foto: Promo
1/22
09.08.2016.
u 08:15

Dizajnerice Marita Bonačić i Negra Nigoević zamislile su frizerski salon u centru Zagreba kao mjesta za uljepšavanje i ispijanje kave

Varšavska ulica u Zagrebu postala je bogatija za novi, zanimljiv prostor koji svojim posjetiteljima nudi više od nove frizure i ljepšeg izgleda. Na kućnom broju sedam smjestio se frizerski salon Fen bar, koji, kao što mu samo ime govori, osim usluga njege kose, pruža korisnicima i neke druge sadržaje - mogućnost uživanja u finoj kavi i osvježenja flaširanom vodom FenBar, koje su dio brandinga cijelog prostora.

Naime, osim unutarnjeg izgleda salona i samog naziva, produkt dizajnerica Marita Bonačić i grafička dizajnerica Negra Nigoević osmislile su vizuale na nizu dodatnih proizvoda na kojima se provlači logotip – od pregača, četki i fenova, preko šalica i flaširane vode pa sve do radnih jedinica.

Foto: Promo

Kako su nam objasnile dizajenrice, brand je nastao inspiriran suvremenim superjunakinjama svakodnevice – kraljicama urbanih džungli strastvenih oko karijere, putovanja, mode i ljepote.

– Brzina gradskog života, jurenje za karijerom, te istovremena potreba za izgledom boginje, u svim gradovima svijeta iziskuje jednako brzu i efikasnu uslugu. Mnoge žene složit će se da je nekad sve što im je potrebno da im dan bude dobar jesu dobra kava i dobra frizura – govori Marita Bonačić. Izgled i odabir boja u salonu odraz je suvremenih tendencija i minimalizma – dominiraju crna, bež i antracit uz dodatke fluorescentnih tonova i crvene, a od materijala plastika, keramika, beton i OSB ploče.

Foto: Promo

One se, osim na podovima, pojavljuju i na zidovima i vratima. Bijela zidna keramika, svjetledća neon slova te zidovi od sirovog betona također su doprinos modernom konceptu, ali i poveznica sa urbanim načinom života.

Foto: Promo

>>Male, ali uočljive izmjene koje će prostor učiniti atraktivnim

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije