sutra na kioscima

Fantastičan stan prepun odličnih rješenja glavna je zvijezda novog Livinga

07.01.2022.
u 10:01

Ako volite ciklame, koje nam cvatu sad pa sve do ožujka, donosimo veliki vodič za njihov uzgoj. Ne brinite, budete li se držali pravila neće vam uvenuti!

Sutra vas na kioscima čeka, uz Večernji list, prvo ovogodišnje izdanje magazina Living. U 2022. krećemo optimistično - sniženjima koja će razveseliti i vas i vaš dom. Našli smo jako cool komade za koje će se, vjerujemo, naći mjesta u svakom interijeru.

Cool je i stan u koji vas vodimo, a koji skriva jednu jako zanimljivu priču. Da vam ne otkrijemo previše, reći ćemo samo da je vlasnica sve uredila sama, a kako to izgleda pogledajte sutra u magazinu.

Tu je i kuća iz 19. stoljeća u kojoj je, gdje god je bilo moguće, zadržana originalna vizura. Sjajan spoj modernog i tradicionalnog!

Napravili smo i pregled trendova koji će u interijerima vladati ove godine, kao i savjete za uređenje spavaće sobe te savjetujemo kako uvesti recikliranje u svoj dom u osam jednostavnih koraka. Lakše je nego što mislite!

Ako volite ciklame, koje nam cvatu sad pa sve do ožujka, donosimo veliki vodič za njihov uzgoj. Ne brinite, budete li se držali pravila neće vam uvenuti!

Ako vam se među novogodišnjim odlukama našla i dijeta, imamo recepte zbog kojih ćete ju prekršiti, i toliko su ukusni da nećete požaliti!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije