PROMO

Family.hr web trgovina: Novo mjesto za opremanje spavaće sobe

Family.hr
Foto: PR FOTO
1/17
PR
Autor
PR članak
14.06.2016.
u 15:06

Family.hr web shop novo je mjesto na kojem možete pronaći modernu posteljinu izrađenu od prirodnih materijala, ali i više od toga. Riječ je o lancu prodavaonica Family koji je prije više od deset godina otvorila tvrtka Intertekstil Stanić, jedna od najpoznatijih trgovina kad je riječ o tekstilu. Osim proizvoda za opremanje doma, family.hr web trgovina nudi drugi asortiman tekstila za opremanje doma. Osim kućnog, family.hr i tvrtka Intertekstil Stanić nude širok asortiman hotelskog i apartmanskog, tekstila, a najbolja referenca su zadovoljni kupci, točnije više od 150 hotela, a tu su i brojni charteri i nebrojen broj apartmana i apartmanskog smještaja.

Glavni fokus family.hr web trgovine široki je asortiman vlastitih brandova i proizvoda koji su osmišljeni, dizajnirani i proizvedeni u Hrvatskoj, kao što su mornarski Nautika i Mare nostrum, boho Hypnotic i vrlo popularni Hrvatski gradovi i mnogi drugi. Osim vlastitih brandova, family.hr web trgovina nudi druge kvalitetne brandove, poput Pierre Cardina. Osim posteljina i posteljnog programa (plahte, deke, popluni i jastuci, prekrivači i štep deke), na family.hr platformi možete pronaći ostali kućni asortiman, od ručnika i kupaonskih ogrtača, preko stolnjaka do dekorativnih staza i jastučića.

Sve u ponudi proizvedeno je od najkvalitetnijih prirodnih materijala: pamuka, percale, ranforcea, satena, frotira, velura i dr. uz kontrolu dobavljača, porijekla sirovine i tehnologije obrade iste.

Dodatna usluga koju nudi family.hr web trgovina u svojoj ponudi je usluga šivanja po mjeri koja je dostupna za većinu Family i Intertekstil Stanić brendova i proizvoda. „Želja je bila web trgovinom omogućiti kupcima izvan gradova u kojima ne postoje Family trgovine mogućnost da na brz i udoban način pogledaju ponudu te iz ugodne fotelje doma opreme svoj prostor kvalitetnim tekstilom - doznajemo od generalne direktorice Irene Stanić, dipl. ing. tekstila.

Putem bloga family.hr web trgovine kupcima se nude savjeti, ideje i inspiracije u uređenju kako bi osigurali njihovo zadovoljstvo i, na kraju, ugodniji san. Dizajn web trgovine posebno je prilagođen prikazu na smartphoneima i tabletima, a sve posjetitelje očekuju brojne promocije i akcije te posebne nagrade i kuponi.

Kupci svoje narudžbe mogu platiti karticama i putem internet-bankarstva ili pak pouzećem nakon prispijeća pošiljke. Osigurana je dostava na području cijele Hrvatske, besplatna za sve narudžbe iznad 300 kn.

Izdvojeni proizvodi:

Razvijene su 3 specifične linije posteljina Nautika, Mare Nostrum te Hrvatski gradovi, sve 3 hrvatski dizajn i proizvodnja, od najkvalitetnijih materijala i sirovina (Confidence in Textiles Oeco Tex standars 100 certifikatom).

Nautika (100% pamuk) je je linija koja slavi more te kulturnu baštinu, povijest te biološku i geološku raznolikost hrvatskog primorja. Čini to dezenima Tradicionalni hrvatski brodovi (falkuša, karaka, leut, trabakul,...), Zaštićeni organizmi Jadrana (Argusovo oko, Bačvaš, Prugasta Mitra,...) i Konopi (morska, sa sidirma, konopima, kartama i galebima).

Mare Nostrum (100% pamučni saten) je satenski pandan Nautici, s tim da je više mornarski orijentirana (dezeni su sidra u timunima, obično modro-bijeli i modro-bijeli sa zlatnim detaljima).

Brandovima Nautika i Mare Nostrum (ali i ostalim asortimanom) opremljen je veliki udio hrvatske charter flote.

Hrvatski gradovi (100% pamuk) su nastavak priče slavljenja kulturne baštine, a nastali su s potencijalom da postanu suvenir Dostupna je u dvije boje (siva i smeđa) s dezenom koji prikazuje prepoznatljive motive ili vizure naših gradova, s tekstom o svakom od njih.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?